Motor uitwisseling Hengelo-Joure

13
apr
Remigiuskerk
08:00 uur
PKN Hengelo Gld

Sinds het vertrek van ds. Christien Ferrari uit Hengelo is er een uitwisseling ontstaan van motorrijders uit Joure en Hengelo. Het ene jaar gaan Hengelose motorrijders naar Joure, het volgende jaar zijn de motorrijders uit Joure te gast in Hengelo. Op 13 en 14 april 2024 staat de volgende uitwisseling op het programma. Hengelo gaat dan naar Joure. Na vertrek uit Hengelo rijden we via een mooie toeristische route naar Kampen, waar we elkaar ontmoeten. Daar gaan we samen met de mensen uit Joure lunchen.

 

Vanaf dat moment rijden de motorrijders uit Joure voorop en brengen ons via mooie landelijke weggetjes naar Joure. In Joure worden we bij gastgezinnen onder gebracht of we overnachten in een hotel. ‘s Avonds is er dan een gezellig samenzijn met lekker eten en drinken. Op zondagmorgen wonen we dan de kerkdienst bij, waarin dominee Ferrari voorgaat. Daarna is het koffiedrinken en worden we door de motorrijders uit Joure weer weggebracht tot ongeveer halverwege Hengelo. Waar we samen wat gaan drinken en afscheid nemen van elkaar.

 

Voor de coronapandemie was er een behoorlijke groep Hengeloërs die hier aan deelnamen, na corona valt het aantal deelnemers wat tegen. Dus daarom een oproep aan Hengelose motorrijders die wel eens iets willen zien van Friesland en andere motorrijders willen ontmoeten. Aarzel niet en geef je op, dit kun je doen via de mail naar onderstaande mailadressen.

Opgeven kan bij:
Chris Peelen