Repaircafe

Jaarvergadering

Op 25 augustus hield het Repair Café zijn “jaarvergadering”. Het kalenderjaar 2022 werd geëvalueerd en deze was een succes ondanks dat we door de coronamaatregelen pas in februari van dat jaar weer open gingen. Er werden dat jaar 231 artikelen, bestaande uit kleding en apparaten, voor herstel en reparatie aangeboden, waarvan er 177 gemaakt konden worden. Al met al een mooi slagingspercentage van 77% en een pluim voor onze vrijwilligers.
Met de vrijwillige bijdragen van de bezoekers konden we het gereedschap aanvullen tot een basisset waarmee de meeste reparaties uitgevoerd kunnen worden. In december is de samenwerking met Litania verder vormgegeven, door bij Litania ingebrachte apparaten te repareren voor de verkoop in hun shop.

Omdat het Repair Café in Hengelo 10 jaar bestaat is de jubileumweek besproken met op zaterdag 16 september een extra open Repair Café van 10.00 tot 13.00 met gasten. Voor de vrijwilligers is er op 20 september een filmavond en op 22 september een uitstapje naar Zutphen.

Na overleg met de vrijwilligers is besloten dat het Repair Café elke 1e en 3e donderdag van de maand geopend blijft van 15.00 tot 20.00 uur in de smederij aan Kerkstraat 15. Ook voor een praatje met de vrijwilligers en een kopje koffie of thee zijn dan de bezoekers welkom.

www.repaircafehengelogld.nl

Uitnodiging

Zaterdag 16 september van 10.00 tot 13.00 uur Open Repair Café om samen met de vrijwilligers van het Repair Café het 10-jarig jubileum te vieren en om 12.00 uur een officieel momentje.

verjaardagsvisite

Als u jarig bent geweest in de maanden juli, augustus en september, en u bent 75 jaar of ouder geworden, dan krijgt u binnenkort een uitnodiging om uw verjaardag nogmaals...

Soos

Vrijdagavond 15 september start het nieuwe seizoen van de jongerenontmoeting SOOS weer. Om 18.30 uur zijn alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar welkom in Kerkstraat 15. We praten...

“uw gulden is een daalder waard”

Steunt u ons met een kerkelijke bijdrage, bijvoorbeeld via Kerkbalans?Dan kunt u de kerk meer geven, zonder dat het u meer kost. VOOR HETZELFDE GELD GEEFT U MEER Hoe groot...