Ontbijt en avondmaal aanstaande zondag 02-10

Ontbijt en avondmaal aanstaande zondag

Komende zondag bent u van harte uitgenodigd om te komen ontbijten in de kerk. De diaconie zorgt voor één lange tafel in de kerk waaraan eenieder mag plaatsnemen. Opgave is niet nodig. We vragen van u om iets mee te nemen voor het ontbijt. Komt u bijvoorbeeld alleen, neem twee of drie gesmeerde broodjes mee. Of komt u met z’n tweeën en houd u van croissantjes bij het ontbijt, neem een paar croissantjes mee. Een aantal gekookte eieren, ontbijtpannenkoekjes, fruit, of wat u maar wilt meenemen. U hoeft dus niet voor heel de gemeente iets mee te nemen, maar voor een paar mensen.

 

U bent tussen 08:45 uur en 09:00 uur van harte welkom in de kerk waar we een buffet klaarzetten van alles wat er gebracht wordt. Om 09:00 starten we met het ontbijt, dat tot 09:45 uur duurt. Hierna zal een opruimploeg de tafel opruimen en is er voor ieder gelegenheid om even een luchtje te scheppen, of aan een praatje te maken in de kerk.

 

Om 10:00 uur starten we de kerkdienst aan de lange tafel. U kunt natuurlijk ook naar de kerkdienst komen zonder dat u heeft meegedaan aan het ontbijt.

Na bemoediging en groet en samen zingen, bidden we een tafelgebed en delen we brood en wijn / druivensap met elkaar.

Vanuit de diaconie kwam de wens om werkelijk samen met elkaar te delen zoals Jezus met zijn leerlingen de maaltijd deelde. Vandaar dat we deze zondag met elkaar aan tafel gaan.

Gesterkt met de gaven van God die we hebben ontvangen in brood en wijn, gaan we verder met de kerkdienst. Dit doen we in de kerkbanken. Na de kerkdienst zal er geen koffiedrinken zijn, de ontmoeting heeft immers al plaatsgevonden.

Blijf op de hoogte van de kerkactiviteiten en het laatste nieuws meld u hier aan voor de mail

    Lees ook: