Kliederkerk zondag 2 oktober in Keijenborg.

Beloofd is beloofd! Kliederkerk zondag 2 oktober in Keijenborg.

Zondag 2 oktober 14.00 uur gaan de deuren van de Johannes de Doperkerk, Kerkstaat 7 in Keijenborg, open voor een kliederkerk. Na de laatste kliederkerk in het voorjaar in Hengelo Gld. strijken we na ruim 3(!) jaar weer in Keijenborg neer. We hopen velen van jullie uit Keijenborg/Hengelo en omliggende dorpen te ontvangen.

Je hoort en ziet het verhaal van Abraham die op reis gaat. Daarna gaan we een uur lang aan de slag met activiteiten die je zelf met je familie mag uitkiezen. Hou je van actief? Dan kun je je eigen tent bouwen, met koffers sjouwen en puzzelen. Je creativiteit kun je loslaten op het maken van een collage, schatkistjes versieren, tekenen met gekleurd zand of het maken van een lantaarntje. Ook zijn er rustige activiteiten en voor de kleinsten tot 5 jaar is er een speelhoek.

Dit zijn enkele voorbeelden van de activiteiten, je kiest zelf wat en hoeveel je gaat ontdekken. In de korte viering delen we wat er gedaan is en beleefd. Daarna is het tijd om na te praten onder het genot van een kop koffie/thee/ranja en verschillende hapjes. Eindtijd is 16.30 uur

 

Iedereen is van harte welkom. I.v.m. de inkopen is opgeven heel fijn. Dat kan door een mailtje te sturen naar kliederkerkhengelokeijenborg@gmail.com of via een app bericht naar: 06-12360729. Graag even doorgeven met hoeveel volwassenen en kinderen je komt.

 

We kijken uit naar jullie komst!

Namens de voorbereidingscommissie,

Rineke van den Berg (PKN Hengelo Gld) en Gerry Spekkink (Parochie HH 12 Apostelen)

Blijf op de hoogte van de kerkactiviteiten en het laatste nieuws meld u hier aan voor de mail

    Lees ook: