Gezellige avond Vrijwilligers van het Repair Café 2022

Na twee corona-jaren kon de organisatie van het Repair Café weer een gezellige avond organiseren in Kerkstraat 15 als waardering voor alle zeer betrokken vrijwilligers. De vrijwilligers waren dan ook bijna allemaal aanwezig!

Jakob Strating, een van de coördinatoren benadrukte in het welkomstwoord het belang van het Repair Café in het kader van duurzaamheid: “We kunnen als reparateurs het verschil maken: tussen weggooien of ‘Mooi niet!’. “

Het thema van de avond was Viva Italia! Met veel genoegen proefden de deelnemers de gazpacho, de minestronesoep, een stukje pizza en een tiramisu. Het geheel werd afgesloten met een lekker kopje koffie en thee met Italiaanse cake met citroen en limonchello en eigen gebakken koekjes. Dat de reparateurs niet alleen vaardig zijn in het repareren van kapotte apparaten of het verstellen van kleding, was te proeven aan de meegebrachte en zelfgemaakte lekkernijen.      .

Tussen de gangen door speelden we een lekker traditioneel potje bingo. Met, hoe kan het ook anders, Italiaanse versnaperingen als prijsjes. Al met al een geslaagde avond!

Blijf op de hoogte van de kerkactiviteiten en het laatste nieuws meld u hier aan voor de mail

    Lees ook:

    • Fotoreportage van de gezinsdienst op 25-12-2022...

    • Jongeren van de SOOS en ouders van deze jongeren, noteer onderstaande data vast in je agenda!...

    • Fotoreportage van de Kinderkerstviering 2022...

    • Het is herfst. Van oudsher een tijd om stil te staan bij verdriet en gemis van wie er niet meer is. ...