Extra maatregen i.v.m. oplopende coronacijfers

Extra maatregelen i.v.m. oplopende coronabesmettingen

Zoals u wellicht bekend zal zijn lopen landelijk de coronabesmettingen weer flink op. Ook in de gemeente Bronckhorst is dit helaas het geval.

Als kerk nemen wij onze verantwoordelijkheid. Dat houdt in dat er weer meer maatregelen moeten worden genomen bij het bezoeken van de kerkdiensten:

• U als kerkganger wordt gevraagd een mondkapje te dragen bij binnenkomst en verplaatsing.
• U desinfecteert uw handen en noteert uw naam op de lijst.
• U wordt geacht de instructies van de coördinator en koster op te volgen.
• De 1,5 meter afstand regel geldt weer in de kerk, huisgenoten mogen bij elkaar zitten.
• Er mag wel gezongen worden. Dat betekent ook dat er zoveel mogelijk geventileerd zal worden tijdens de dienst. Daardoor kan het in de kerk kouder zijn dan u gewend bent.
• Koffie drinken na de dienst is niet meer mogelijk, dat is spijtig maar u zult begrijpen dat buiten koffie drinken geen optie is.
• Blijf niet napraten onder de toren, dat zorgt voor filevorming.

Pas goed op uzelf en uw medemens.
En natuurlijk geldt dat als u corona gerelateerde klachten heeft, u thuis blijft!
De kerkdiensten, gehouden in de Remigiuskerk, zijn thuis te volgen via de website www.protestantsegemeentehengelogld.nl

De Bleijke-dienst die sinds lange tijd weer gehouden zou worden (ook vermeld in Klokgeluiden) stellen we uit en gaat 14 november niet door.