Biddag voor het gewas en arbeid

Biddag voor gewas en arbeid;

Nu het mogelijk is om wat meer te mogen en kunnen in de diensten hebben wij het initiatief genomen om samen met Rineke deze ‘dienst’ voor te bereiden. De aanleiding kwam tot stand omdat de collecte in deze dienst bestemd is voor het project “Veilig koken en meer inkomen voor vrouwen in Bangladesh”, dit is het project wat wij als ZWO al een aantal jaren ondersteunen via de ‘zomerzendingscollecte’. Ook is het 8 maart Internationale Vrouwendag en dit is  een mooie combinatie om daar op een andere manier eens aandacht aan te besteden.

Het wordt een ander soort dienst dan dat u gewend bent op biddag voor gewas en arbeid, want we beginnen met een inloop vanaf 19.15 uur met een kopje koffie zodat we elkaar weer eens spreken.

Daarna willen we aandacht geven aan het project en dat in combinatie met biddag voor gewas en arbeid en ook met de Internationale Vrouwendag.
Dit doen we onder andere door een Bijbellezing uit te lichten, door liederen en gesprekken met onder andere personen die verantwoordelijk zijn voor verduurzaming van grond en gewassen.

Laat u verrassen en kom gezellig, het zal niet veel langer duren dan een ruim uurtje.

Blijf op de hoogte van de kerkactiviteiten en het laatste nieuws meld u hier aan voor de mail

    Lees ook: