Ik ben er voor jou. Zeven keer barmhartigheid | 40 dagen tijd

Er zijn zóveel mensen die wachten op een warm woord, een goede daad, een beetje barmhartigheid. Sommigen wonen in Moldavië, anderen in Libanon. Weer anderen in Indonesië, Zuid-Afrika of bij ons om de hoek. In de Veertigdagentijd staan we stil bij het leven van Jezus. Hij heeft ons laten zien wat barmhartigheid is: de hongerigen eten en de dorstigen drinken geven, de naakten kleden, de vreemdelingen onderdak bieden, de zieken verzorgen, de gevangenen bezoeken en de doden begraven. Zo inspireert Hij ons tot op de dag van vandaag. Als ultieme daad van goedheid gaf Hij zijn leven en stond Hij op uit de dood. De hoop die dát geeft, geven we door: door barmhartig te zijn en goed te doen. Samen zijn we de kerk in actie. Doe mee!

Als ZWO groep willen we in deze rare tijd toch aandacht vragen om met ons een barmhartige daad te doen. Zo hadden we bedacht dat je een cake kunt bakken en deze samen met het cakeblik aan iemand kunt geven die in deze tijd veel alleen is, deze zou dan als reactie ook weer een cake kunnen bakken en doorgeven aan een volgend persoon. Zo komen we met elkaar in contact.
Iedereen kan dit zelf oppakken, wanneer je het leuk vindt kun je een foto insturen naar zwo@pknhengelogld.nl zodat we in de volgende klokgeluiden een compilatie kunnen laten zien.

Succes iedereen

Blijf op de hoogte van de kerkactiviteiten en het laatste nieuws meld u hier aan voor de mail

    Lees ook: