30 aug. 4e zondagdienst Veldhoek

30 augustus 4e zondagdienst Veldhoek.

 

Op zondag 30 augustus wordt er i.v.m. de coronabeperkingen een gewone 4e zondagdienst gehouden in de Goede Herder kapel in de Veldhoek i.p.v. de Openluchtdienst bij de Haverkamp.

In deze dienst is plaats voor maximaal 35 personen dus wie het eerst komt………. Natuurlijk is het ook mogelijk om je te geven via kapel.secretaris@gmail.com maar het is niet noodzakelijk.

De voorganger in deze dienst met als thema “Mijn broeders hoeder” is pastor Mia Tankink uit Keijenborg. Aan de hand van schriftlezingen uit Ezechiel 33, 7 – 9 en Matheus 18, 15 – 20 zal zij ons laten zien hoe we om kunnen gaan met onze persoonlijke verantwoordelijkheid. Soms zie je of je hoor dingen waarvan je denkt: “Dat kan niet door de beugel” . Hoe moeilijk kan het dan zijn om je verantwoording te nemen zonder dat je iemand voor het hoofd stoot of dat je zelf in de problemen komt. Weet dan dat je in zo’n situatie gesteund en geholpen wordt door je Herder die er altijd is ook al sta je er helemaal alleen voor.

Na afloop van de dienst kunnen we, bij goed weer, buiten op gepaste afstand onder het genot van een kopje koffie of thee nog wat napraten. U bent welkom!

Lees ook: