3 juni Repair Café Hengelo open

3 juni Repair Café Hengelo open!

Op 3 juni opent het Repair Café in Hengelo weer haar deuren. De vrijwilligers staan klaar om u te helpen. I.v.m. de coronamaatregelen is het voorlopig even anders dan anders en kunt u alleen defecte apparaten en of kapotte kleding brengen om te repareren en of te herstellen en deze na een telefonische melding weer ophalen. Wij zullen o.a. de RIVM regels handhaven met 1,5m onderlinge afstand, desinfecteren van de handen en het dragen van een mondkapje.
Een kopje koffie, thee of een praatje met de vrijwilligers van het Repair Café zit er niet in. Ook het samen repareren met de vrijwilligers van het Repair Café gaat even niet. Toch zijn we blij dat we op deze manier weer kunnen werken aan een duurzamere samenleving met het motto: Weggooien? Mooi niet!
Nu het voorjaar nog even aanhoudt en de zomer op zich laat wachten is dit nu een mooie gelegenheid om de zomerkleding waar een naadje van loszit of een knoop er vanaf is te herstellen. Het tuingereedschap heeft misschien een onderhoudsbeurt nodig en de defecte apparaten kunnen door de monteurs van het Repair Café weer gemaakt worden.

Tot ziens bij het Repair Café op elke 1e en 3e donderdag van de maand van 15.00 tot 20.00 uur
Kerkstraat 15
Hengelo gld

Frida Meints en Jakob Strating

Blijf op de hoogte van de kerkactiviteiten en het laatste nieuws meld u hier aan voor de mail

    Lees ook: