Kleren maken de … jeugd!

Kleren maken de … jeugd!

De jongeren van de Soos hebben enige tijd terug de kringloopwinkel Litania in Hengelo bezocht voor een rondleiding. Daarnaast hebben ze toen ook kleding uitgezocht voor een fotoshoot. Vrijdagavond 12 mei was het zover. Verschillende jongeren hadden verschillende setjes om aan te doen, dus er werd druk omgekleed in de wc’s van Kerkstraat 15. Daarnaast bleek één van de jongeren geweldig goed te kunnen fotograferen, dus nam zij die taak op zich. Weer anderen bleken goed met make up te zijn en krullen in de haren zetten. Het was een gezellige boel en tussendoor zochten we met elkaar leuke locaties op rondom Kerkstraat 15 voor de fotoshoot. De enige jongen in het gezelschap ging meerdere keren met alle meiden die een lange jurk aandeden op de foto.

Er zijn geweldige foto’s uit gekomen! Hierbij alvast een voorproefje. Maar er zijn er nog veel meer om te laten zien. Dit willen we doen tijdens de kerkdienst van 18 juni. De jongeren gaan deze kerkdienst voorbereiden die in het thema ‘uiterlijk/kleding’ zal staan.

Afsluiting SOOS seizoen

De afsluiting van de jongerensoos vindt dit jaar wat vroeg plaats, namelijk op 3 juni. We zullen elkaar daarna nog zien, maar zaterdag 3 juni bleek de enige mogelijkheid te zijn waarop de meesten van de jongeren kunnen.

We gaan met elkaar een dag op stap naar de Weerribben in Overijssel. In Kalenberg huren we twee sloepen om een dag op het water te gaan varen. De picknickmand gevuld met lekkers gaat mee.

We verzamelen om 9.00 uur bij Kerkstraat 15 en gaan met drie auto’s naar Kalenberg.

Voor de avond zijn we weer terug.

Voorbereiden kerkdienst 18 juni

Op vrijdag 9 juni zijn alle jongeren van de SOOS om 19.00 uur welkom in de pastorie, Dreef 5, om de kerkdienst van 18 juni voor te bereiden. Er komt een kletspot met vragen op tafel over uiterlijk, kleding en schoonheid en we zoeken de foto’s uit die we graag willen laten zien tijdens de kerkdienst.

verjaardagsvisite

Als u jarig bent geweest in de maanden juli, augustus en september, en u bent 75 jaar of ouder geworden, dan krijgt u binnenkort een uitnodiging om uw verjaardag nogmaals...

Soos

Vrijdagavond 15 september start het nieuwe seizoen van de jongerenontmoeting SOOS weer. Om 18.30 uur zijn alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar welkom in Kerkstraat 15. We praten...

Repaircafe

Jaarvergadering Op 25 augustus hield het Repair Café zijn “jaarvergadering”. Het kalenderjaar 2022 werd geëvalueerd en deze was een succes ondanks dat we door de coronamaatregelen pas in februari van...