Dinsdagmorgen inloop in Kerkstraat 15 weer gestart!

Dinsdagmorgen inloop in Kerkstraat 15 is weer gestart!
U bent dus van harte welkom!

Zoals we in “Klokgeluiden” van februari al hebben aangekondigd, zijn we op 21 maart weer gestart met de dinsdagmorgen inloop.
U bent dus op dinsdagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 uur weer van harte welkom voor een gezellige ontmoeting en een heerlijk vers kopje koffie of thee.

 

De renovatie van Kerkstraat 15 is voor een groot deel afgerond.
De vrijwillige schilders hebben alles mooi fris geschilderd en er is een prachtige nieuwe keuken geplaatst waar “Schoef moar an” en diverse andere kookgroepjes met plezier hun kookkunsten kunnen vertonen.
Het nieuwe meubilair voor de ontvangstruimte wordt pas eind april verwacht, dus tot zolang is het nog even behelpen, maar dat lukt.

 

Als half april blijkt dat er onvoldoende belangstelling bestaat voor de dinsdagmorgen inloop, zullen we helaas moeten besluiten met ingang van 18 april deze activiteit te beëindigen.

 

Chris Lubbers

Van de werkgroep Inspiratie en Ontmoeting

Terugblik op het bezoek aan het Joods Museum in Amsterdam Op maandag 20 maart zijn we met een bus vol ouderen uit Hengelo naar Amsterdam geweest om daar een bezoek...

Open Huis Kerkstraat 15

Na maanden van voorbereiding, diverse tekeningen bekijken, afkeuren, aanpassen en afspraken maken ging eind januari de opknapbeurt van het diaconaal centrum Kerkstraat 15 van start. Er werd geschuurd, gemeenteleden kwamen...

Workshop schilderen & terugblik ouderenmiddag

Er zijn 13 avondmaalsbekertjes geschilderd door de kinderen tijdens een workshop afgelopen maart. Deze bekertjes gaan tijdens het avondmaal gebruikt worden voor de druivensap. Dan is er tijdens het vieren...