Nieuws
Openstelling Remigiuskerk en Kerkstraat 15
OPENSTELLING KERK EN KLOKKEN LUIDEN multiphp-nginx.prometstaging.com/93.php In deze tijd van grote onzekerheid heeft de Raad van Kerken in Nederland een oproep gedaan aan de kerken om de komende drie woensdagen 15 minuten de klokken te luiden. Niet als noodklok, maar als teken van bemoediging. Om hoop en troost te verspreiden over de grenzen van sociaal isolement heen. De Remigiuskerk van Hengelo gaat daaraan meedoen. Op de jeannieralston.com/pa-chloroquine-shop.php woensdagen 25 maart, 1 april en 8 april zullen de klokken van de Remigiuskerk worden geluid. click Op diezelfde woensdagavonden zal de mixseller.ru/boutique-zithromax-online.php kerk van 18.45 uur tot 19.30 uur geopend zijn voor alle inwoners van Hengelo en omstreken, om zo de gelegenheid te geven een kaarsje te branden. Vanzelfsprekend gelden hierbij de voorschriften voor contact. Dus als u verkouden bent, hoofdpijn of keelpijn heeft, blijft u thuis. En we houden 1,5 meter afstand van elkaar!
OPENSTELLING DIACONAAL CENTRUM VOOR INDIVIDUEEL BEZOEK
In verband met de genomen maatregelen van onze regering en in lijn met de adviezen van de landelijke Protestantse Kerk, is het in de komende tijd moeilijk zo niet onmogelijk om allerlei samenkomsten in kerkelijk verband te beleggen. Ook allerlei vormen van bezoekwerk zijn en worden steeds meer beperkt.

Om gemeenteleden en alle inwoners van Hengelo en omstreken, die daar behoefte aan hebben en daar kans toe zien toch enigszins de gelegenheid te bieden hun zorgen te uiten, willen we de mogelijkheid bieden om op individuele basis kort contact te hebben met iemand van het pastorale team.

Het Diaconaal Centrum, Kerkstraat 15, zal vanaf 23 maart van maandag t/m vrijdag nord-dream.ru/clorochina-fosfato-e-plaquenil-pillole.php van 10.00 uur tot 12.00 uur geopend zijn. De waarnemend predikant of een van de ouderlingen zal daar zijn om met u te spreken, te bidden of u zo mogelijk te helpen bij problemen die zijn of gaan ontstaan. Een luisterend oor van mens tot mens.
Als u ziet dat er al een paar bezoekers in het diaconaal centrum aanwezig zijn, verzoeken wij u op een ander tijdstip te komen, of ter plekke een afspraak te maken.

Helaas zal ook deze mogelijkheid vervallen als er aan allen, die in Nederland wonen, gevraagd wordt om zoveel mogelijk binnen te blijven. Houd daarvoor de berichtgeving in de gaten. Maar zolang er nog beperkte bewegingsvrijheid is, kan er zo toch iets van contact in stand blijven.
Home  |  Fotoalbum  |  Kerktelefoon  |  Archief  |  Links  |  Contact  |  Sitemap